Новини и събития

Публична лекция от г-н Родолфо Пейков на тема „Световен тероризъм“, 19 септември 2012 г., УниБИТ, София

 

На 19.09.2012 г. в УниБИТ в Аудитория 207 беше изнесена публична лекция от г-н Родолфо Пейков на тема „Световен тероризъм".

Лекцията е част от провежданата дългосрочна програма за взаимодействие между УниБИТ и Mеждународен институт за сигурност и сътрудничество (МИСС). Презентацията се радваше на голям интерес от страна на академичната общност на УниБИТ и на гости, уважили събитието. Лекторът подкрепи своята презентация с богата мултимедийна информация. Неговите специфични лекторски похвати и атрактивният му стил на поднасяне на информация, породи многобройни въпроси от страна на слушателите.

Аудиторията отправи искрена покана към г-н Пейков, неговите лекции да бъдат превърнати в част от ежегодният план на гост лектори в УниБИТ.

Родолфо Пейков е експерт по сигурност и по превенция на трафика на наркотици и е добре познат на специалистите в тази област, част от които активно сътрудничат на УниБИТ и МИСС. Г-н Пейков е член на Асоциацията на бившите федерални агенти по наркотиците (AFFNA) и на Meждународната Асоциация на служителите за борба с наркотиците (INEOA), както и дългогодишен служител на Агенцията за борба с наркотиците в САЩ (DEA).