Новини и събития

Предстояща съвместна конференция на тема "11 години след 11 септември: поуки за 11 години напред", 16 септември 2012, София

                                                "Международният институт за сигурност и сътрудничество" (МИСС) и "Атлантическият клуб в България" организират конференция на тема "11 години след 11 септември: поуки за 11 години напред". Специално участие в събитието ще вземат: д-р Ели Кармон - старши научен сътрудник в Международния институт за борба с тероризма и старши сътрудник по изследванията в Института за политика и стратегия към Интердисциплинарния център в Херцлия - Израел,  Рудолфо Пейков - Италия, дългогодишен служител на Управлението за борба с наркотиците към Департамента по правосъдие на САЩ и Драгутин Мате - бивш министър на вътрешните работи и член на Народното събрание на Словения.

   Мероприятието ще се проведе на 16-ти септември 2012 г. (неделя) от 10:30 ч. в Центъра по интелектуална собственост към УНСС, София.

 

    Форумът ще бъде открит съвместно от председателя на Общото събрание на МИСС - Румен Петков и д-р Соломон Паси - президент на Атлантическия клуб в България.