Новини и събития

Кръгла маса “Предотвратяване и борба с трафика на хора”, 21 октомври 2014, УНСС, София

На 21.10.2014г. в УНСС - малка конферентна зала се проведе кръгла маса, организирана от катедра “Национална и регионална сигурност” и Центъра за стратегически изследвания в отбраната и сигурността (ЦСИОС).
Прочети повече

Международна конференция на тема: „Организирана престъпност, трафик на хора и наркотици”, Брюксел, ЕП, 28 януари 2014 г.

Сътрудничеството е основният начин за справяне с престъпността – под това мото се обединиха в изказванията си международни специалисти в областта на организираната престъпност.
Прочети повече

Среща с работна група „Институции за вътрешна сигурност” към Харта 2013 – Независима гражданска инициатива за възстановяване на демокрацията и върховенството на закона, 20 януари 2014, София

На 20.01.2013 г. (понеделник) се проведе среща между представители на работна група: Институции за вътрешна сигурност към Харта 2013 г-н Румен Петков.
Прочети повече

Съвместен дискусионен форум "Сирия – частен проблем с глобален характер", 18 октомври 2013 г., УНСС, София

"Международният институт за сигурност и сътрудничество" (МИСС) и "Атлантическият клуб в България" организираха съвместен открит дискусионен форум на тема "Сирия – частен проблем с глобален характер". Събитието се проведе на 18-ти октомври 2013 г. (петък)
Прочети повече

Публична лекция на Родолфо Пейков, 17 октомври 2013, София, УниБИТ

На 17.10.2012 г. в УниБИТ в Аудитория 106 беше изнесена публична лекция от г-н Родолфо Пейков на тема „Основни аспекти на Сирийския бежански проблем“.
Прочети повече

Публична лекция на г-н Родолфо Пейков на тема „Трафик на наркотици и международен тероризъм “, 18 октомври 2013, София, УНСС

Публична лекция на тема „Трафик на наркотици и международен тероризъм“ изнесе пред студентите от специалност „Икономика на отбраната и сигурността“ г-н Родолфо Пейков.
Прочети повече

"СИРИЯ – ЧАСТЕН ПРОБЛЕМ С ГЛОБАЛЕН ХАРАКТЕР"

"Международният институт за сигурност и сътрудничество" (МИСС) и "Атлантическият клуб в България" организират открит дискусионен форум на тема "СИРИЯ – частен ПРОБЛЕМ С ГЛОБАЛЕН ХАРАКТЕР".
Прочети повече

Диплома за присъдена академична длъжност "професор" на изпълнителния директор на МИСС г-н Камен Пенков

На 04 юли 2013 г.с решение на Академичния съвет на Колежа по икономика и администрация – гр. Пловдив бе присъдена академичната длъжност "професор" на изпълнителния директор на МИСС доц. д-р Камен Пенков. Професурата е по направление 9.1 "Национална сигурн
Прочети повече
стр. 4 от 10  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10