Новини и събития

Конференция на тема „Европа гледа на изток”, София, 7-8 октомври 2010 Г.

Председателят на Общото събрание на МИСС – г-н Румен Петков взе участие международна конференция под мотото „Европа гледа на Изток”, която се проведе в София, 7-8 октомври 2010 г. Нейни организатори са “Форум за нова политика”, с лидер последният президен
Прочети повече

Глобалното сътрудничество е ключът към справянето със заплахите на трафика на наркотици и тероризма

Под това заключение се обединиха участниците в международната кръгла маса "Наркотици и тероризъм - глобална заплаха", организиран в Европейския парламент от Делегацията на българските социалисти в ЕП, съвместно с МИСС.
Прочети повече

Участие в кръгла маса по повод обсъждане на Проекта на Стратегия за национална сигурност на Република България, 23 юни 2010 г.

На 23 юни 2010 г. в Интер Експо Център в София бе проведена организираната от Асоциацията на полицейските началници дискусия относно обсъждане проекта на Стратегия за национална сигурност на Република България
Прочети повече

Годишно общо събрание на МИСС, 15 юни 2010 г., УНСС, София

На 15 юни 2010 г. в Голямата конферентна зала на УНСС в София се проведе годишното Общо събрание на МИСС. В него взеха участие по-голяма част от експертите, членуващи в структурата му.
Прочети повече

Публична лекция на г-н Родолфо Пейков - член на консултативния съвет на МИСС пред студенти от Нов български университет

На 15 май 2010 г. (събота) в 711 зала, втори корпус на Нов български университет се проведе публична лекция на г-н Родолфо Пейков (Италия).
Прочети повече

Среща между представители на COESS и ръководството на МИСС, 04 май 2010 г., София

На 4 май т. г. в София бе проведена информационна среща-дискусия на тема: „ХАРМОНИЗАЦИЯ НА ЧАСТНИТЕ УСЛУГИ ЗА СИГУРНОСТ В ЕВРОПА В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДИРЕКТИВА 2006/123/ЕО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ".
Прочети повече

Трафикът на хора – обсъждане на кръгла маса

На 25.02.2010 г. УНСС бе домакин на кръгла маса на тема „Политика и стратегия за противодействие на трафика на хора".
Прочети повече

Публична лекция на г-н Родолфо Пейков - член на консултативния съвет на МИСС пред студенти от специалност „Икономика на отбраната и сигурността" на УНСС

На 17 декември 2009 г. (четвъртък) в зала „Тържествена" на УНСС се проведе публична лекция на г-н Родолфо Пейков (Италия).
Прочети повече

Кръгла маса под надслов „Наркотици и тероризъм: световна заплаха", 9-10 декември 2009 г., Москва

На 9 и 10 декември 2009 г. в град Москва, Руска Федерация, при изключително добра организация се проведе кръгла маса с международно експертно участие под надслов „Наркотици и тероризъм: световна заплаха".
Прочети повече

София, 07 април 2009 г., участие в конференция "Изпиране на пари от трафик на хора"

Националната Следствена Служба и Фондация „РискМонитор” организираха провеждането конференция на тема „Изпиране на пари от трафик на хора”.
Прочети повече
стр. 8 от 9  
1 2 3 4 5 6 7 8 9