В пресата

bnt.bg - Международен форум за борбата с наркотрафика и тероризма

В София Международният институт за сигурност (МИСС) и сътрудничество проведе третото си заседание. Основната тема в дискусиите бе наркотрафикът и тероризмът.
Прочети повече

btv.bg - Румен Петков: Усилията на МВР по задържането на Маргините си струваха

Усилията и ресурсът, които бяха хвърлени от МВР, си струваха. От присъдата става ясно, че все пак организирана престъпна група съществува, коментира пред журналисти бившият министър на вътрешните работи Румен Петков.
Прочети повече

Стандарт - Петков води спец по дрогата

Лекция на тема "Световни тенденции в трафика с наркотици" изнесе пред студенти от НБУ един от най-добрите експерти в борбата с дрогата Родолфо Пейков.
Прочети повече

http://www.trud.bg/ Статия на г-н Дженкинс за американското списание "Foreign Policy"

Дали Русия може да стане по-полезен партньор в борбата с тероризма днес, пита Дженкинс в статия за американското списание "Foreign Policy", която ще намерите със съкращения във вестник Труд от 02 септември 2009 г.
Прочети повече

НКБТХ - СОФИЯ: Национална кампания "16 дни против насилието над жени" – заключително събитие „Трафик на хора: време за действие”.

Националната комисия за борба с трафика на хора (НКБТХ), съвместно с Международния институт за сигурност и сътрудничество (МИСС), организира заключителна кръгла маса на тема: "Трафик на хора: време за действие".
Прочети повече

vsekiden.com - МВР разбило 4 мрежи за трафик на хора тази година

Четири мрежи за трафик на хора е разбило Министерството на вътрешните работи тази година. Задържани са 40 души от престъпните организации. Това съобщи министър Михаил Миков...
Прочети повече

news.club.bg - Разбихме 4 групи за трафик на хора

Националната кампания "16 дни против насилието над жени" е организирана от Националната комисия за борба с трафика на хора и Международния институт за сигурност и сътрудничество.
Прочети повече

Plovdiv24.com - Поправката Ванко 1 затруднявала борбата срещу трафик на хора

174 жени и 23 непълнолетни са станали жертви на трафик през първите девет месеца на годината, заведени са 74 досъдебни дела, 34 са осъдените с влязла в сила присъда...
Прочети повече

news.bg - Стандартът - ключов в борбата с трафика на хора

Бедността, липсата на информация и липсата на образование това са основните причини хората да се превръщат в жертви на трафик.
Прочети повече

МОНИТОР - Родители стават сводници на децата си

Каналите за хора ползвани и за прекарване на дрога
Прочети повече
стр. 2 от 4  
1 2 3 4