В пресата

cross-bg.net - Глобалното сътрудничество е ключът към справянето със заплахите на трафика на наркотици и тероризма

Под това заключение се обединиха участниците в международната кръгла маса "Наркотици и тероризъм - глобална заплаха", организиран в Европейския парламент от Делегацията на българските социалисти в ЕП, съвместно с МИСС
Прочети повече

cross-bg.net - Международен институт за сигурност и сътрудничество, Общо събрание

В Голямата конферентна зала на УНСС се проведе Общо събрание на Международния институт за сигурност и сътрудничество.
Прочети повече

novini.dir.bg - Наркотиците финансират тероризъм

С парите от международния наркотрафик се финансира тероризмът по света. До този анализ са достигнали експертите от Международния институт за сигурност и сътрудничество в изданието си „Наркотици и тероризъм: Световна заплаха".
Прочети повече

bnt.bg - Международен форум за борбата с наркотрафика и тероризма

В София Международният институт за сигурност (МИСС) и сътрудничество проведе третото си заседание. Основната тема в дискусиите бе наркотрафикът и тероризмът.
Прочети повече

btv.bg - Румен Петков: Усилията на МВР по задържането на Маргините си струваха

Усилията и ресурсът, които бяха хвърлени от МВР, си струваха. От присъдата става ясно, че все пак организирана престъпна група съществува, коментира пред журналисти бившият министър на вътрешните работи Румен Петков.
Прочети повече

Стандарт - Петков води спец по дрогата

Лекция на тема "Световни тенденции в трафика с наркотици" изнесе пред студенти от НБУ един от най-добрите експерти в борбата с дрогата Родолфо Пейков.
Прочети повече

http://www.trud.bg/ Статия на г-н Дженкинс за американското списание "Foreign Policy"

Дали Русия може да стане по-полезен партньор в борбата с тероризма днес, пита Дженкинс в статия за американското списание "Foreign Policy", която ще намерите със съкращения във вестник Труд от 02 септември 2009 г.
Прочети повече

НКБТХ - СОФИЯ: Национална кампания "16 дни против насилието над жени" – заключително събитие „Трафик на хора: време за действие”.

Националната комисия за борба с трафика на хора (НКБТХ), съвместно с Международния институт за сигурност и сътрудничество (МИСС), организира заключителна кръгла маса на тема: "Трафик на хора: време за действие".
Прочети повече

vsekiden.com - МВР разбило 4 мрежи за трафик на хора тази година

Четири мрежи за трафик на хора е разбило Министерството на вътрешните работи тази година. Задържани са 40 души от престъпните организации. Това съобщи министър Михаил Миков...
Прочети повече

news.club.bg - Разбихме 4 групи за трафик на хора

Националната кампания "16 дни против насилието над жени" е организирана от Националната комисия за борба с трафика на хора и Международния институт за сигурност и сътрудничество.
Прочети повече
стр. 2 от 4  
1 2 3 4