В пресата

Агенция "Фокус" - Кръгла маса на тема “Трафик на хора: време на действие” се провежда в Пловдив

Кръгла маса на тема "Трафик на хора: време на действие" се провежда в Пловдив по повод предстоящата Национална кампания "16 дни против насилие"...
Прочети повече

Econ.bg - Кръгла маса на тема: "Трафик на хора: време за действие"

Националната комисия за борба с трафика на хора съвместно с Международния институт за сигурност и сътрудничество организират кръгли маси в градовете Благоевград и Пловдив и заключителен форум в София на тема: "Трафик на хора: време за действие"...
Прочети повече

dariknews.bg - Бивши МВР-шефове организират дискусия за трафика на хора

Основният трафик на хора в пловдивски регион е на жени с цел сексуална експлоатация, случаите на износът на деца и бременни с цел бъдеща продажба на кърмачета са по-скоро изключения, заяви в интервю за Дарик Валентин Петров.
Прочети повече

BTV - Румен Петков: Проституцията в България трябва да се забрани със закон

Така, според бившия вътрешен министър, ще се справим с трафика на хора
Прочети повече

БНР - Кръгла маса срещу трафика на хора се провежда в Пловдив

В Пловдив ще се проведе кръгла маса на тема "Трафик на хора: време за действие", организирана от Националната комисия за борба с трафика на хора и Международния институт за сигурност и сътрудничество.
Прочети повече

viara-online.com - Мъже от Пиринско сексроби на Запад

Проститутките от Пиринско делят 50 на 50 със сводника, а едно бебе в Гърция се продава между 18 000 и 20 000 евро, това са част от фактите, изнесени на кръгла маса вчера в Благоевград, под наслов „ Трафик на хора: Време за действие".
Прочети повече

Plovdiv24.com - "Трафик на хора: време за действие" на кръгла маса в панаира

Националната комисия за борба с трафика на хора съвместно с Международния институт за сигурност и сътрудничество организират кръгла маса в Пловдив на тема: "Трафик на хора: време за действие".
Прочети повече

НКБТХ - БЛАГОЕВГРАД: Национална кампания "16 дни против насилието над жени" - кръгла маса „Трафик на хора: време за действие”.

Националната комисия за борба с трафика на хора, съвместно с Международния институт за сигурност и сътрудничество, организира кръгла маса на тема: "Трафик на хора: време за действие".
Прочети повече

standartnews.com - Нищят трафика на хора на кръгла маса

Кръгла маса на тема "Трафик на хора:време за действие" се провежда в Благоевград. Организатори са Националната комисия за борба с трафика на хора и Международният институт за сигурност и сътрудничество
Прочети повече

Агенция "Фокус" - Кръгла маса на тема "Трафик на хора: време за действие" се провежда в Благоевград

В Благоевград днес се провежда кръгла маса на тема "Трафик на хора: време за действие"
Прочети повече
стр. 3 от 4  
1 2 3 4