В пресата

http://www.trud.bg/ Статия на г-н Дженкинс за американското списание "Foreign Policy"

Дали Русия може да стане по-полезен партньор в борбата с тероризма днес, пита Дженкинс в статия за американското списание "Foreign Policy", която ще намерите със съкращения във вестник Труд от 02 септември 2009 г.
Прочети повече

НКБТХ - СОФИЯ: Национална кампания "16 дни против насилието над жени" – заключително събитие „Трафик на хора: време за действие”.

Националната комисия за борба с трафика на хора (НКБТХ), съвместно с Международния институт за сигурност и сътрудничество (МИСС), организира заключителна кръгла маса на тема: "Трафик на хора: време за действие".
Прочети повече

vsekiden.com - МВР разбило 4 мрежи за трафик на хора тази година

Четири мрежи за трафик на хора е разбило Министерството на вътрешните работи тази година. Задържани са 40 души от престъпните организации. Това съобщи министър Михаил Миков...
Прочети повече

news.club.bg - Разбихме 4 групи за трафик на хора

Националната кампания "16 дни против насилието над жени" е организирана от Националната комисия за борба с трафика на хора и Международния институт за сигурност и сътрудничество.
Прочети повече

Plovdiv24.com - Поправката Ванко 1 затруднявала борбата срещу трафик на хора

174 жени и 23 непълнолетни са станали жертви на трафик през първите девет месеца на годината, заведени са 74 досъдебни дела, 34 са осъдените с влязла в сила присъда...
Прочети повече

news.bg - Стандартът - ключов в борбата с трафика на хора

Бедността, липсата на информация и липсата на образование това са основните причини хората да се превръщат в жертви на трафик.
Прочети повече

МОНИТОР - Родители стават сводници на децата си

Каналите за хора ползвани и за прекарване на дрога
Прочети повече

Агенция "Фокус" - Кръгла маса на тема “Трафик на хора: време на действие” се провежда в Пловдив

Кръгла маса на тема "Трафик на хора: време на действие" се провежда в Пловдив по повод предстоящата Национална кампания "16 дни против насилие"...
Прочети повече

Econ.bg - Кръгла маса на тема: "Трафик на хора: време за действие"

Националната комисия за борба с трафика на хора съвместно с Международния институт за сигурност и сътрудничество организират кръгли маси в градовете Благоевград и Пловдив и заключителен форум в София на тема: "Трафик на хора: време за действие"...
Прочети повече

dariknews.bg - Бивши МВР-шефове организират дискусия за трафика на хора

Основният трафик на хора в пловдивски регион е на жени с цел сексуална експлоатация, случаите на износът на деца и бременни с цел бъдеща продажба на кърмачета са по-скоро изключения, заяви в интервю за Дарик Валентин Петров.
Прочети повече
стр. 3 от 4  
1 2 3 4

1680, София, България
ул. "Пирин" 50
Сграда Скорпио, ет. 8
Телефон: +359 2 892 25 75 
Факс: +359 2 892 25 77
E-mail: office@InISC.eu