Новини и събития

Международна конференция на тема „Настоящите предизвикателства за сигурността в черноморски регион“, София, 22 април 2016 г.

По инициатива на Атлантическия клуб в България, Института за културна дипломация и фондация „Фридрих Еберт“ на 22 април 2016 г. в Централния военен клуб в София се проведе Международна конференция на тема „Настоящите предизвикателства за сигурността в чер
Прочети повече

Конференция на тема „България – заплашена от неосманизъм или нов мост между Изтока и Запада в новите геополитически реалности“, София, 04 февруари 2016 г.

На 04 февруари 2016 г. в конферентната зала на хотел Маринела, София, се състоя конференция на тема „България – заплашена от неосманизъм или нов мост между Изтока и Запада в новите геополитически реалности“.
Прочети повече

Конференция на тема „Бежанската вълна и предизвикателствата пред националната сигурност“, София, 24 септември 2015 г.

На 24 септември 2015 г. с любезното домакинство на Българския червен кръст в зала „София“ бе проведена национална конференция на тема „Бежанската вълна и предизвикателствата пред националната сигурност“.
Прочети повече

Кръгла маса под надслов „Бежанската вълна и миграционния процес в Европа", 16 април 2015, Будапеща, Унгария

На 16 април 2015 г. (четвъртък), конферентна зала „Марбъл" в Министерството на вътрешните работи на Унгария, се проведе кръгла маса, организирана от МИСС, под надслов „Бежанската вълна и миграционния процес в Европа".
Прочети повече

Официална среща на членове на МИСС с представители на парламента на Унгария, 16 април 2015 г., Будапеща, Унгария

На 16 април 2015 г. (четвъртък), от 15:00 часа, бе проведена официална среща между представители на МИСС и членове на парламента на Унгария.
Прочети повече

Изпирането на пари и финансирането на тероризма в международен мащаб. Заплахи и възможности

На 10 февруари, 15:30 часа, в Свободния международен университет за социални изследвания „Гуидо Карли“, Залата с колоните, Рим, се организира кръгла маса "Изпирането на пари и финансирането на тероризма в международен мащаб. Заплахи и възможности“, органи
Прочети повече

Кръгла маса “Предотвратяване и борба с трафика на хора”, 21 октомври 2014, УНСС, София

На 21.10.2014г. в УНСС - малка конферентна зала се проведе кръгла маса, организирана от катедра “Национална и регионална сигурност” и Центъра за стратегически изследвания в отбраната и сигурността (ЦСИОС).
Прочети повече

Международна конференция на тема: „Организирана престъпност, трафик на хора и наркотици”, Брюксел, ЕП, 28 януари 2014 г.

Сътрудничеството е основният начин за справяне с престъпността – под това мото се обединиха в изказванията си международни специалисти в областта на организираната престъпност.
Прочети повече

Среща с работна група „Институции за вътрешна сигурност” към Харта 2013 – Независима гражданска инициатива за възстановяване на демокрацията и върховенството на закона, 20 януари 2014, София

На 20.01.2013 г. (понеделник) се проведе среща между представители на работна група: Институции за вътрешна сигурност към Харта 2013 г-н Румен Петков.
Прочети повече
стр. 3 от 9  
1 2 3 4 5 6 7 8 9